NetMatch Introductie

NetMatchTV - TourWeb e-business suite NetMatch is een Europese organisatie met meer dan 70 medewerkers en levert e-commerce oplossingen voor touroperators en online reisbureaus.
Ons belangrijkste aanbod aan klanten is: meer verkeer en meer conversie leiden tot meer business!

Onze klanten behoren tot de leiders in de online-reiswereld, variërend van hoog-volume pakketgebaseerde touroperators tot thema-gebaseerde specialistische reisorganisaties.
Onze website geeft informatie over onze oplossingen en professionele diensten, die u zullen helpen om (nog) succesvoller te opereren in de dynamische online reismarkt.

The TourWeb E-Business Suite De TourWeb e-business suite is een complete functionele e-commerceoplossing voor touroperators en onlinereisbureaus. De flexibiliteit en schaalbaarheid van TourWeb stelt u in staat om te concurreren op een markt die steeds dynamischer wordt.

TourWeb stelt gebruikers in staat om te zoeken naar en opvragen van informatie, content delen (video's, foto's, reviews) en voortdurend interactie met andere mensen (familie, vrienden, reizen hostesses, enz.) te hebben, voor maar ook tijdens het reizen, met behulp van een verscheidenheid van verschillende mobiele apparaten.

Tags

De resultaatgerichte aanpak van NetMatch leidt tot een zeer efficiënte en effectieve uitvoering. Na jaren van succesvolle samenwerking kunnen wij NetMatch ten zeerste aanbevelen als een betrouwbare business partner.

Mag. Stefan Müller (Managing Director)
Reisebüro Rhomberg GmbH (30-1-2013)

Om de activiteit op de website te verhogen d.m.v. 'organic search' is het van cruciaal belang een consistente SEO-strategie te implementeren en deze regelmatig te evalueren en aan te passen. NetMatch levert deskundig en uitgebreid advies, alsmede ondersteuning in alle SEO-relevante gebieden (ontwerp, functionaliteit, User Experience).

Reto Kuhn, Senior Project Manager
Hotelplan Management AG (4-1-2013)

NetMatch heeft ons niet alleen geholpen bij de implementatie van een uitstekend SEO-platform, maar stelde ons tevens in staat om continu en zeer efficiënt verbeteringen aan te brengen in afzonderlijke pagina's. Netmatch kent de doelen die wij ons stellen en weet hoe ons daarbij te helpen die doelen te bereiken. Voor Travelhouse is NetMatch de perfecte partner.

Thomas Reichenbach, hoofd van E-Commerce
Travelhouse (4-1-2013)

NetMatch Brochure

case Rhomberg

NetMatch helpt Rhomberg Reisen uit te breiden naar nieuwe markten.

carrièremogelijkheden

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Als je geïnteresseerd bent, zijn dit onze carrièremogelijkheden.

Get Abobe® Flash® Player