Overzicht

  • Wij leveren 'Travel Technology Solutions' aan klanten in Europa;
  • Opgericht in 1998;
  • Vandaag de dag 70 medewerkers in Nederland (Tilburg) en Roemenië (Cluj-Napoca);
  • Wij gebruiken de meest recente Microsoft-technologieën;
  • Een toegewijd team in Amsterdam met een specifieke focus op innovatie en toegepast onderzoek.

NetMatch

NetMatch (opgericht in 1998) is een snelgroeiend Nederlands softwarebedrijf met ongeveer 70 werknemers en kantoren in Tilburg (Nederland), Cluj-Napoca (Roemenië) en sinds 2009 ook in Amsterdam. Ons bedrijf kan worden gerangschikt onder de leiders in 'Travel Technology Solutions' in Europa en heeft een solide klantenportefeuille.

Onze klanten variëren van traditionele aanbieders van pakketreizen, cruises, self-drivereizen, avonturenreizen, stedentrips en korte vakanties tot verhuurbedrijven van vakantiewoningen en portaalsites voor reizen. Onze lijst van referenties bevat enkele van de grootste namen in de reisindustrie. Ze komen uit Oostenrijk, België, Duitsland, Italië, Nederland en Zwitserland.

We hebben meer dan 10 jaar relevante ervaring en deskundigheid in het ontwerpen en bouwen van e-businessoplossingen voor de reisindustrie. Op basis van onze 'best practices' kunnen wij u vertellen wat in een bepaalde situatie wel werkt en wat niet.

Onze missie is om te voldoen aan de behoeften van onze klanten aan slimme, relevante en technologisch hoogwaardige oplossingen voor dagelijks gebruik. Wij willen en kunnen het onmogelijke mogelijk maken en ons hoofdstuk in de geschiedenis van het toerisme schrijven.

case Rhomberg

NetMatch helpt Rhomberg Reisen uit te breiden naar nieuwe markten.

TourWeb e-business suite

Met TourWeb's modules en functionele kunt u uw eigen Online-Plattform online platform voor verkoop en marketing creëren.

Get Abobe® Flash® Player